Menu

 

Missie

Met mijn bedrijf en de wijnen die ik verkoop wil ik u niet alleen een prachtige wijn laten drinken. Ook wil ik u graag vertellen dat de wijnen die ik verkoop een verhaal met zich meedragen. Dat er in de Bolgheri streek in Italië een familie Chiappini woont. Een op en top Italiaanse familie die met passie het vak van het wijn maken uitoefent. Zij en ik willen u graag laten genieten van deze mooie wijnen en u informeren over de herkomst van de wijn, wijn- en spijscombinaties en over de omstandigheden waarin de wijn zich het best drinkt.
Ik ben van mening dat je deze wijn als wijnliefhebber niet mag missen. Met Broekmans Wijnen wil ik er dan ook aan bijdragen dat deze prachtige wijn wordt gedronken, dat hij beleefd en dat men er van geniet!

La vita è troppo breve per bere vini cattivi – "Het leven is te kort om slechte wijn te drinken"
 

Visie

De hieronder beschreven kernwaarden vormen het fundament van Broekmans Wijnen.

Passie
Ik richt me met Broekmans Wijnen op mensen met een wijnpassie; net zoals ik die zelf heb. Broekmans Wijnen dan ook is ontstaan door mijn persoonlijke passies, wijn & italië op een zinvolle manier te combineren.

Beleving
Je drinkt meer dan wijn, je drinkt het verhaal erachter. Factoren zoals de situatie waarin je wijn drinkt, de omgeving en de personen die dit moment met je delen bepalen het oordeel dat je uiteindelijk over de wijn zult vellen.

Uniek
Ik bied je een viertal wijnen aan die tot voor kort niet aan particulieren werden verkocht in Nederland en inmiddels exclusief door Broekmans Wijnen via deze website besteld kunnen worden.

Kennis
Eerst onzeker gemaakt worden om vervolgens een gedegen mening te kunnen opbouwen. Door het proeven van wijnen doe je nieuwe smaken en daarmee nieuwe kennis over wijn op.

Durf
Durf was niet alleen fundamenteel voor de start van Broekmans Wijnen. Ook in mijn (nog steeds voortdurende) ontwikkeling naar wijnprofessional speelt durven een grote rol. In de context van wijn betekent durven voor mij je niet laten afschrikken voor iets onbekends, durf eens een gewaagde wijn te kopen, of juist die wijn-spijs combinatie te maken die misschien iets minder voor de hand ligt.

 

 
  Algemene Voorwaarden - Sitemap - Links
Broekmans Wijnen Wijn & Olijfolie Wijnnieuws Bestellen